tw
Bel/mail nu voor een afspraak:

ATTENTIE!

COACHING- en LESMOGELIJKHEDEN.

Op de baan van de Keppelse Golf Club in Hoog-Keppel:  

- DINSDAG:      09.00 - 14.00 uur                                   

- WOENSDAG:  12.00 - 17.00 uur                                

- VRIJDAG:       09.00 - 14.00 uur                               

 

 Op de Pitch&Putt baan in Doetinchem:

- DINSDAG:          14.30-21.00 uur

- WOENSDAG:     09.00 - 11.15 uur en van 17.30-21.00 uur

- DONDERDAG:   09.00 - 20.00 uur

- VRIJDAG:           14.30 - 21.00 uur

 

- ZATERDAG en ZONDAG in overleg

 

In verband met "Corona" zijn de themalessen op de Keppelse Golf Club (VRIJE INLOOP LESSEN!!!) voorlopig voor maximaal 4 personen. RESERVEREN kan maar hoeft NIET!!

Reserveer via: info@easiestswing.nl  of 06-190 50 320.

 

Vanaf 1 november 2019 ben ik verbonden aan de EASIEST SWING (www.easiestswing.com), een internationaal team van PGA professionals met allen dezelfde visie en filosofie.

Kern in the Easiest Swing filosofie: golflessen zijn vaak technisch en ingewikkeld geworden. Zeker voor de 'recreant-golfer' wordt het spel met de Easiest Swing veel makkelijker en plezieriger.

Speciaal voor de 50+ golfers heeft Easiest Swing een lesmethode ontwikkeld:  "de Senior Golfswing"

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Reacties:

Henk zegt:

Hoi Hein, Vroeger was ik zo druk met uitvoeren van alle gedachtes over wat ik allemaal wel en niet moet doen om het balletje te laten vliegen. En dat allemaal in die seconde tussen backswing en impact moment ( dat was het moment dat ik stopte ????). Ik ben zo blij dat ik dat allemaal los gelaten hebt en de dans helemaal afmaak tot het einde. Halverwege, eigenlijk iets later, krijg ik dan het mooie tik geluidje als beloning.

Plaats reactie:

Pro tips:

Van belang is dat u bij een putt lijn met een break kijkt naar het punt van de hole waar de bal daadwerkelijk in de hole valt.
Voor het vasthouden van uw concentratie is het belangrijk om water te blijven drinken. Om het hongergevoel te voorkomen is het verstandig om enkele bananen en/of voedzame repen mee te nemen!